Ambassadörer

Ambassadörer Galloping Goop

Ambassadörerna kan ni kontakta för att fråga om hur ni använder produkterna bäst . Tips och råd om användning i vardagen helt enkelt. Ambassadörerna är ryttare/uppfödare som själva använder produkterna och visar sig med sina hästar på utställningar och tävlingar. Kontakta dem så berättar de gärna om Galloping Goops produkter. Ambassadörer är inte återförsäljare av produkterna.

Bodil Blomberg

Little Big Ranch, Falun

Tinker & Irish Cob 

Tel: 073-939 45 00 
FB: Little Big Ranch

Marica Lindberg

westernfantast från dalarna

Följ på Instagram där hon uppdaterar om westernridning och sin Quarterhäst TQR Ice Ace
 
IG: @mariicaliindberg

Therese Edlund

Skultuna

Tävlar Working Equitation & dressyr med PRE hingsten Aragorn GE. De har kommit med i landslaget i WE 2023 och satsar nu framåt.

"Det är viktigt med detaljerna inför tävling, såsom ren och snygg häst 😊" Det är Therese och Aragorn GE som är i videon här på sajten.

Tel: 0707- 35 88 60
IG: @aragornge.se
Web: www.aragornGE.se

Stall Linell

Galoppvägen 109, 244 95 Dösjebro

Drivs av Lina och Fredrik Linell. Föder upp och säljer ett flertal hästar varje år. Lina, Fredrik och dottern Wilma - alla tre tävlar i hoppning. 

"Det sparar så mycket tid när man har så många hästar, att använda rengöringsprodukter som gör jobbet - som verkligen gör rent och håller längre"

Tel: 070-546 21 11

Tove Andersson

varberg

Jag är 13 år och tävlar i hoppning och ridning är inprincip hela min fritid. Jag har som mål att starta children SM och junior framöver. Min c-ponny heter Mira (New Havens Miranda) och storhästen heter Bruce KS . Jag har tävlat upp till LA,  kvalat MSV och startat 120 felfritt m. placering. Båda hästarna är 7 år - födda 2016 🤩

Jag väljer Galloping Goop för att det får mina hästar att glänsa efter bara en tvätt, aldrig testat något så bra som verkligen får bort all smuts 🌸⭐️☺️

IG tove_andersson_

Elleonore Hammargren

Lund

Deltog i två SM-finaler 2021 i hoppning. Har vinster upp till msv A på både ponny och storhäst. Har ponnyn Archies Grey och storhästarna Acalibra, Copernicus och Comedy Spray. 

"För mig som har många hästar är det viktigt att jobba med produkter som gör rent på djupet efter bara en tvättning. Galloping Goop finslipar detaljerna och gör mitt jobb enkelt."

IG: @elleonore.h

Tuva Svensson

"Jag tävlar i hoppning på mina tre ponnysar och en storhäst. Hela min familj är aktiv och vi är på tävlingar och meeting runt om i Sverige nästan varje helg. För mig är det jätteviktigt att mina hästar är rena och välskötta.

Det är därför jag valt att bli ambassadör för Galloping Goop, för det är produkterna som är bäst"

IG: @tuvas_svensson