Webshop

Välkommen till vår webshop! Här köper du produkterna från Galloping Goop och Groomer's Goop samt lite fiffiga och användbara groomingtillbehör när du tvättar din häst. Fraktfritt vid beställning över 900kr. Har du frågor inför din beställning så maila inger@kingers.se eller ring 0733-35 91 92

KAMPANJ 

När du beställer från webbshopen får du 20 gratis schampotvättlappar att testa! Gäller alla beställningar t o m 6 juni!

 

/ Galloping Goop (Häst) / Galloping Goop Degreaser kräm 2,04 kg
  • Galloping Goop Degreaser kräm 2,04 kg

Galloping Goop Degreaser kräm 2,04 kg

Vår bästsäljare!  Galloping Goop Degreaser är en rengöringskräm och du applicerar du in den i TORR päls och tagel. Detta är en olja/tvål produkt och inte vatten/tvål som schampon är. Oljan i produkten löser upp det överflödiga fettet, där smutsen fastnar och löser upp det själv. Degreasern ska verka i 15-20 min, därefter tillsätter man lite ljummet vatten och masserar in lite i pälsen. Sedan sköljer man av tills vattnet är helt klart och tvålen i produkten tar bort oljan men lämnar kvar glansen efter oljan. Du får en helt ren häst som är superblank och mjuk och det innebär att låt din häst torka om den blivit lerig, så borstar du bara bort smutsen. Hästen håller sig ren längre och du slipper en massa omtvätt med schampo för du inte fick helt rent första tvätten. Sen kan du med fördel använda schampo och balsam efteråt, speciellt om du har en häst som är ljus/skimmel/vit eller med sådana partier och använd då våra magiska Galloping Goop Hi-Ho Silverprodukter.

Ta lite av rengöringskrämen i handen åt gången och massera in och upprepa tills du är klar. Tar du för mycket åt gången är det lätt att det blir för mycket på ett ställe. Det är så enkelt att jobba med produkten men i och med att den inte löddrar så är det lätt att ta för mycket. Galloping Goop Degreaser är drygt!

Undvik kontakt med ögonen. Endast för utvärtes bruk. Sluta använd om irritation uppstår. 

Ingredienser: Isoparaffin, Vatten, Fettsyror, Tensider, Glycerin, Parfym, Aloe Vera, E-Vitamin, Konserveringsmedel.